Home » over mij

over mij

fotografie joyce geldermalsen

HI, MIJN NAAM IS JOYCE!

In 2018 ben ik afgestudeerd als communicatieadviseur aan de Hogeschool Utrecht. In mijn studieperiode heb ik veel samengewerkt met midden- en kleinbedrijven. Ik heb ervaren dat MKB’ers  soms te weinig prioriteit geven aan online marketing, door gebrek aan tijd, creativiteit, en kennis. Toch zien veel ondernemers wel de meerwaarde van goede online marketing! Zeker in tijden van een pandemie ervaren ondernemers hoe belangrijk het is om online vindbaar te zijn. Online marketing helpt om ambities te realiseren, goede inzichten te verkrijgen en te sturen op prioriteiten en resultaten.

Als communicatieadviseur ervaar ik dat de meeste ondernemers ontzettend enthousiast worden van analyses en adviesrapportages. Het geeft nieuwe energie om aan de slag te gaan met doelen en ambities. Focus houden op deze doelen en ambities is soms ontzettend lastig, zeker met alle dagelijkse werkzaamheden en problemen waarop je als ondernemer moet anticiperen. Een adviesrapport beland dan snel in de kast.

JOY PRODUCTIONS

Joy Productions biedt een alles-in-één formule. Door een vertaalslag te maken van strategie naar concept en content productie zal een adviesrapport niet meer in de kast belanden, en zul jij direct online groei ervaren.

MIJN WERKWIJZE

Ik help bedrijven met het opzetten of verbeteren van hun social media kanalen en de website. Het is mijn kracht om het verhaal achter de organisatie, ook wel positionering genoemd, naar beeld en tekst te vertalen. Ik laat je zien dat online marketing meer is dan alleen een product of dienst verkopen. Het gaat er om dat klanten zich met jouw merk identificeren. Dit doe je door een lifestyle te verkopen. Als de doelgroep deze lifestyle ook wil nastreven, zullen zij jouw product of dienst aanschaffen.

MIJN VISIE OP ONLINE MARKETING

"Als je iedereen wilt bereiken, voelt niemand zich gehoord"

Het kiezen van een niche markt is ontzettend interessant, zeker voor MKB bedrijven. Ik merk tijdens mijn strategische sessies dat ondernemers het behoorlijk eng vinden om een niche te kiezen. Want ja, als je kiest voor een niche markt, dan sluit je een bepaalde doelgroep uit. Maar denk ook eens aan de voordelen: minder concurrentie, meer overtuigingskracht en een grotere kans op marktleiderschap.

Wil je sparren over jouw doelen en ambities als ondernemer en kijken waar de kansen liggen op gebied van online marketing?

Laten we koffie drinken!

(+31) 6 54 32 60 34

available from 09:00 – 17:30

Email info@joy-productions.nl